Preskoči na vsebino


Jerihonsko bdenje

Gre za pobudo zavoda  Živi na polno, ki vabi vse verne, da se združimo v molitvi pred Najsvetejšim na različnih krajih po Sloveniji. Molitveno bdenje traja sedem dni in noči, od 20.5. do 27. 5. 2018 in bo »razpršeno« po vsej Sloveniji, ob različnih dnevnih urah.  Namen molitve:

  • za življenja spočetih otrok
  • za blagor slovenskih družin
  • za pravično slovensko družbo
  • za osebne namene udeležencev: potrebe, želje, nerazrešene težave.

Pri nas bomo imeli molitev od ponedeljka, 21. 5. do sobote 26.5. eno uro po maši (od 20. do 21. ure). Molitev bo vse dni v Ajdovščini, razen torka, 22. 5., ko bo molitev na Ustju. Molitev bo zasebna – tiha, brez skupne glasne molitve, razen zaključka na koncu češčenja, ko bo evharistični blagoslov.

Vabljen prav vsak, nihče pa naj se ne počuti prisiljen. Organizatorji so letos to molitev  še posebej želeli umestiti v čas pred državnozborskimi volitvami in  s tem povabiti k molitvi za naš narod in našo domovino. Temu vsi pritrjujemo. Če naš narod česa potrebuje, je to prav gotovo nekaj razsvetljenja od zgoraj. Zato majhen namig: kakšen večer  namesto sedenja pred TV in gledanja soočenja kandidatov, se odločite za eno uro tišine pred Najsvetejšim. S tem boste najbolj koristni, pa še spat ne boste šli s povišanim krvnim tlakom!

Lokacija:
Print Friendly and PDF